Begin je eigen business

Begin je eigen Business.

Hieronder Het Hele Verhaal

Een aantal jaren geleden was ik in Hongarije, een heerlijk land om vakantie te vieren. Als wij s’avonds langs de winkeltjes en kraampjes liepen viel het mij op dat er een aantal kraampjes waren waar Kürtós Kalács werd verkocht. Omdat wij niet wisten wat het was hebben er één gekocht met de smaak kaneel, om het te proberen.

De smaak was niet te vergelijken met gewoon brood, het brood wordt op een rol gedraaid,  daana door de suiker gerold waarna deze wordt gegrild in een oventje. doordat de suiker karamelliceerd wordt het broodje aan de buitenkant krokant en aan de binnenzijde heerlijk zacht.

Het kraampje had waar wij het broodje haalde had het zo druk zodat wij er een klein kwartiertje moesten wachten om een broodje te kunnen bestellen. in dat kwartier gingen er minstens 15 heerlijke warme broodjes over de toonbank.

Terug in Nederland ben ik op zoek gegaan naar deze lekkernij, maar deze was niet te vinden.

Omdat er wel veel vraag naar de broodjes is in Nederland, was ben ik mij gaan verdiepen in het bereiden van de Kürtös Kalács, Na een lange zoektocht naar een goede oven en een goed recept heb ik een cursus gedaan in Slovenie. Tevens daar een oven en accessories aangeschaft. In de zoektocht van een juiste oven, het recept en de cursus hebben veel tijd gekost. maar het is het waard.

Intussen veel ervaring opgedaan met het bakken van de broodjes, sta op martken en doe demonstraties.

kurtos kalacs bakery

Omdat mijn zoektocht naar het geheim van de Kürtös Kalács niet gemakkelijk was, heb ik de voordelen hieronder opgeschreven, en kan je advies geven bij het opzetten van een kurtos klacs business.

Ik heb de voordelen voor je op een rij gezet:

  • Kürtös Kálacs is een nieuw product voor nederland.
  • Heel veel smaken zijn mogelijk oa. Kaneel, kokos, hagelslag, walnoten, discodip enz. enz.
  • Ook als hartige of pittige variant veel mogelijkheden.
  • Nieuw product voor markten en braderieën.
  • Lage investering om te beginnen.
  • Goed product om leuke winst mee te maken.
  • Origineel product, (nog) geen concurentie.
  • Groei markt voor Nederland.
  • Mogelijkheden als winkel, cafe, restaurant, bakkerij of kiosk in winkelcentrum.

Wij geven workshops in onze verkoopwagen voor het maken en bakken van de Kürtös Kalács.

tevens geef ik je tips om je start zo goedkoop mogelijk te starten.

Als je interesse hebt om ook te beginnen in het maken van Kürtös Kalács  neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik geef je advies en help je verder.

kurtos@live.nl