Welke kurtos oven is voor mij geschikt?

Het is belangrijk om de juiste oven te kiezen voor je business en de locatie waar je de oven gaat gebruiken. We leveren hoge qualiteit Kürtős kalács / chimney cake ovens, deze zijn ontworpen om de Kürtős kalács perfect te bakken. Onze cake ovens zijn handgemaakt van RVS. Tevens geven wij 1 jaar garantie op de ovens.

 

GAS 8 ECO
Eco GAS oven 8
Eco elek 8
Eco elektrische oven 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De elektrische  Kürtős kalács / Chimney Cake oven  zijn ideaal voor verkoop in een winkel of cafetaria.  Ook te gebruiken in een verkoopwagen of foodtruck, maar daarbij heb je wel genoeg ampere nodig om de oven te kunnen gebruiken. De oven moet de juiste voltage krijgen om heet genoeg te worden om de Kürtős kalács te kunnen bakken.
Als de oven niet de juiste voltage krijgt zal deze niet heet genoeg worden waardoor de suiker niet kan karamelliseren en de topping zal niet aan de Kürtős kalács blijven plakken.

De Electric eco oven 8, kan niet door een draagbare generator worden gevoed. Het vermogen van de oven is hiervoor te hoog, tevens mogen de voeding kabels niet te lang zijn i.v.m. vermogen verlies.

Kürtős kalács  gas oven
De gas Kürtős kalács /Chimney Cake Oven is geschikt voor verkoop vanuit een Verkoopwagen  of Foodtruck maar ook vanuit een marktkraam of tent. De gas ovens worden het meest gebruikt voor verkoop op festivals, braderieën en markten.
Net als alle gas gestookte apparaten mag de oven niet gebruikt worden in afgesloten ruimtes , in een niet geventileerde ruimte kan koolmonoxide vergiftiging optreden.

Bij gebruik in een verkoopwagen of foodtruck is een goede ventilatie nodig bv. door een mechanische ventilator of afzuiging. Tevens moet er aan een aantal de regels worden voldaan zoals  brandveiligheid en een CO meter.

De gas Kürtős kalács / Chimney Cake Oven is de perfect te gebruiken voor de mobile verkoop. De oven is niet afhankelijk van het stroomnet en kan worden gevoed door een benzine of diesel generator. Het is ook mogelijk om d.m.v. een omvormer de oven via een accu te voeden.